Ga naar de inhoud

LSWA Volta app

Vanaf januari 2024 werken we met Loopschool Wim Akkermans definitief met de VOLTA app. De Volta app is een app vanuit de atletiekunie waarin we onze eigen loopschool omgeving hebben. Mocht je deze app nog moeten downloaden en instellen lees dan verder!

Waarom deze app?

Communicatie – alle belangrijke informatie die we met jou willen delen wordt over een tijdje via deze app gecommuniceerd en komt dan niet meer binnen via jouw mailbox. Dit geldt voor alle communicatie, dus ook wanneer een training vanwege bijvoorbeeld extreem weer niet door kan gaan. Jouw persoonlijke kwartaalfacturen zijn hierin ook op ieder moment terug te kijken (vanaf kwartaal 2 van 2023).

Evenementenkalender – het lijkt ons leuk om zoveel mogelijk als groep vanuit de loopschool naar (hard)loop evenementen te gaan. Het idee hiervan is dat iedereen zich kan aanmelden. Bij deze aanmelding is ook een uitnodigingslink aanwezig voor een whatsappgroep om samen af te spreken voor die dag. Deze aanmelding staat uiteraard los van de inschrijving van het betreffende evenement.

Meer volgt.

Hoe te downloaden?

Het gaat om de VoltaFocus On Your Sport app, deze is te downloaden in de android/IOS store.

  • Bij het openen van de app wordt er gevraagd om meldingen aan of uit te zetten. Het verzoek om deze aan te zetten, zodat jij als lid niet actief hoeft te kijken of er nieuwe berichten zijn.
  • Na het downloaden is het mogelijk om in te loggen met jouw bondsnummer, heb je deze niet dan kun je deze hier opvragen.
  • Met het bondsnummer kun je in de volta app een login aanvragen, reden om dit via de app te doen is omdat het niet bij iedereen werkt via de site.
  • Via het bij ons opgegeven e mail adres krijg je de mogelijkheid om een wachtwoord aan te maken. Krijg je geen mail op je huidige adres, dan heb je mogelijk een verouderd e mail adres bij ons in het systeem staan.
  • Bij de eerste inlog is de loopschoolomgeving nog niet zichtbaar, log eerst uit via het tabje: Meer –> klik op het schroefje, en log vervolgens onderin uit. Bij het opnieuw inloggen zie je bij profiel Loopschool Wim Akkermans staan

Lukt het met bovenstaande instructies niet, neem dan contact met ons op.