Start to Run begint weer op 13 maart!

Doe mee met Start to Run bij Loopschoolwimakkermans in Vught! Met deze hardloop-clinic voor starters kun je de hardloper in jou ontdekken. Ook wanneer je al eens met lopen bent begonnen, maar dat om welke reden dan ook niet vol hebt kunnen houden, is Start to Run perfect voor jou. Samen beginnen met hardlopen is gewoon leuker! Het programma is verantwoord opgebouwd, de trainingen zijn supergezellig en in de mooie omgeving van de Vughtse Heide.  

Wat is Start to Run
Start to Run is al sinds jaren een heel succesvol initiatief van de Atletiekunie, bedoeld voor de (opnieuw) beginnende loper. Op in totaal 7 zondagochtenden wordt er getraind en op de laatste zondag loopt iedereen een mooie ronde in de Vughtse natuur van 2 of 3 kilometer.

Opbouw
Enthousiaste en gekwalificeerde trainers, een verantwoord programma, een mooie omgeving, een gezellige groep mensen met één gemeenschappelijk doel. Dat zijn de ingrediënten van Start to Run. Op zondag 13 maart 2022 kan jij ook meedoen met deze geweldige hardloop-clinic. Er is in de trainingen extra veel aandacht voor de balans in belasting, belastbaarheid, looptechniek en voor blessurepreventie.

Informatie en aanmelden
De trainingen in Vught vinden plaats vanaf het paviljoen van tennisvereniging Wolfsbosch, zonneweilaan 20, om 10.30 uur. Aan een paar trainingen gaat een stukje relevante theorie vooraf, maar het grootste deel van de clinic is praktijk. Kijk voor meer informatie en de kosten op  https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/13182-yakult-start-to-run/, jezelf aanmelden (locatie Vught vermelden) doe je daar ook.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op!